lauantai 22. helmikuuta 2014

Leffaa ja kaljaa

Hihi aika hassu viikko ollu. No okei hassun siitä teki vaan yks asiakas. Sain nimittäi yks yövuoro tos puhelun yheltä usein asioivalta ihmiseltä. Se jäbä kävi yöllä ostaa jotai multa ja tunti sen jälkeen soi puhelin ja se kysy lähenkö sen kans kahville ja oonko kenties jo varattu :D No helppohan siihe oli nopeesti vaan sanoo, että joo valitettavasti oon jo varattu ja kehuin kuinka rohkee veto soittaa tollai, että arvostan! Onneks se ite kysy oonko varattu, koska muuten olisin vaan kierrelly ja kaarrellu, enkä olis tajunnu vetää tota varattu-korttia esiin, vaikka no sillai semisti se asia ny onki ehkä niin.

Eilen käytii Jannen kaa leffassa kattomassa Mies joka antoi. Voi taas vaan ihmetellä kuka idiootti ton leffan nimen on suomentanu, tai no okei ei toi ny oo pahimmasta päästä, mut siis alkuperäisnimi oli kuitenki Delivery Man. Edellisen kerran ku on tuntunu tyhmältä sanoo leffan nimi siin tiskillä oli ku käytii kattoo Zack ja Miri puuhaa pornoo. Oli ihan jees tommonen perjantai-illan aivot narikkaa leffa ja sillee kiva ku oli oikeesti idea, jota ei oltu jo kulutettu loppuun. Leffan jälkee Elisa pyys meitä Mallashovii ja käytiin kurkkaa että siellä ei oo yhtää tilaa istua, jotenka käveltiin sit Kustaahan juomaan ne pari hassua ennenku suuntana oli höyhesaaret.

Tänää tein tos äsken ton kaljahaasteen, johon Anni haasto mut tuolta Helsingin päästä. Puhuin just pari päivää si Martsulle ku ekan kaljavideon näin tuolla naamakirjassa, että onneks toi on tommonen poikien juttu. No eipä se si ollukaa. Itte oon elämäni aikana ehkä juonu yhteensä jonku juomalasillisen kaljaa ku ne kaikki pikku kulaukset lasketaan yhteen, joten määrittelin säännöt uusiks ja join sidukkaa.Laitan sen videon ny tänneki ku sen jouduin enivei tonne youtubee lataan, ku facebookii ladatessa se video tyssäs aina 30% kohalla :/




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti